Bruger du køkkenvasken

Vælg vores køkkenvaske

Køkken i disse dage er ikke længere til madlavning, det er et sted, hvor familier mødes og samtaler, eller hvor venner 15 af de bedste køkkenvaske i 2019 mødes til brunch eller en god middag. At have et dejligt køkken imponerer dine gæster og folk og gør dit hjem indbydende. Så køkkenvaske er en vigtig del af dit køkken, og bare ikke funktionalitet, det forbedrer køkkenets design som et midtpunkt.

Når du overvejer valget til din køkkenvask, skal du bare tænke og identificere, hvordan du bruger det. Overvej din praksis og tilbøjeligheder. Bruger du køkkenvasken først og fremmest til at vaske opvask, gryder eller pander? Hvis din vask får intens trafik, skal du købe holdbare materialer som rustfrit stål eller granit. Bruger du vægtigt køkkengrej? Undgå noget, der kan chip eller græsser, hvis det udsættes for tungvægt eller kraft. Madlavningsentusiaster bekræfter finere dræn for funktionalitet, design og stil.

Din design-ombygger eller interiørarkitekt kan undersøge de detaljerede muligheder for dit køkkendesign og en egnet vask. Din vask kan være et praktisk armatur eller et designer-fokuspunkt med det rigtige materiale. Husk altid dine personlige præferencer, når du handler efter din nye køkkenvask.

Læs vores komplette guide om de bedste undermonterede køkkenvaske.

Med en lille undersøgelse og disse 15 bedste produktanbefalinger, der hjælper dig, finder du den perfekte vask til din livsstil og æstetiske krav og til at vinde priser fra andre husejere!

Typer af køkkenvaske

En enkelt skålvask har kun en håndvask. Enkle håndvaskvaske findes typisk i komprimerede størrelser, hvilket gør dem idylliske i situationer, hvor der er mangel på plads. Håndvasken i en vaske med en enkelt skål er mærkbar større end dobbeltvaskes vask, der er planlagt til at passe ind i samme rum. Et større bassin kan gøre rengøringen af ​​enorme redskaber som gryder / pander, ovnbakker og komfurer meget lettere.

Rengøring af en køkkenvask med én skål er hurtigere på grund af et forkortet antal hjørner eller kanter, og modeller med enkelt skål er klassisk billigere end tilsvarende to / tre skålmodeller.

Dobbelt-Bowl

Størstedelen af ​​moderne køkkenvaske har to skåle. Dobbelt håndvaskearrangement er idyllisk på grund af brugerens fleksibilitet.

Dobbelt skålvaske har et bredt sortiment af mønstre, to skåle i ensartet størrelse med identisk dybde, to ækvivalente skåle med forskellige dybder, skåle i asymmetrisk størrelse osv. Den rigtige opsætning afhænger af, hvor meget arbejde du laver i køkkenet, så overvej dine muligheder før du køber.

Se de bedste muligheder for køkkenvaske

Men hvis du laver meget madlavning, der medfører større retter, skal du sørge for, at bassinerne er enorme nok til komfortabelt at vaske dem.

Bondegård (Forklæde foran)

Den definerende egenskab ved en bondegasvask er en heftig fremadvendt sektion, der erstatter moddel. Farmhouse køkkenvaske (forklæde-forvaske) foretrækker brugere, der søger et sædvanligt eller landligt design. Bondehusvaske findes i enkelt- / dobbeltvaskesorter, selvom enkelskumme er mere udbredt.

Selvom det er elegant kræver gårdsvaske meget mere kræfter at installere. Tæller skal udelukkende være designet til at imødekomme installation af bondegasvask.