Teambuilding er en vigtig faktor for et godt firma

Hold er mere effektive og samarbejder, når de bruger Huddle. Men selv stærke hold kan drage fordel af teambyggeri øvelser; de er en fantastisk måde at forbedre kommunikation, moral, motivation, produktivitet på, hjælper medarbejdere eller nye hold til at lære hinanden bedre at kende og lære om ens styrker og svagheder. Teambyggespil og aktiviteter kan bruges af enhver virksomhed, stor eller lille, til at fremme bedre teamarbejde på arbejdspladsen, og som de fleste virksomhedsejere og ledere ved, er godt samarbejde et af de vigtigste faktorer i forbindelse med virksomhedens succes.

Der er fire hovedtyper af teambuilding aktiviteter, som omfatter: Kommunikationsaktiviteter, problemløsning og / eller beslutningstagningsaktiviteter, tilpasningsevne og / eller planlægningsaktiviteter og aktiviteter med fokus på at opbygge tillid. Tanken er at udføre forskellige aktiviteter, der både er sjove og udfordrende, og det har også den “bivirkning”, der bygger teamwork færdigheder, der kan bidrage til at forbedre medarbejdernes ydeevne og produktivitet på kontoret. I denne første tranche tager vi et kig på 10 meget effektive og sjove teambuildings aktiviteter designet til at forbedre kommunikations- og problemløsningskompetencer. Disse 10 teambuildings aktiviteter vil få din virksomhed godt på vej til at opbygge et hold af jævnaldrende, der arbejder godt sammen, er produktive og har fornyet fokus.

Team Building er vigtigt at få til at fungere optimalt

Og glem ikke at give dine teams den teknologi, de behøver for at forblive samarbejde, er afgørende for at bevare dette fokus. Find ud af, hvad dit hold kan opnå ved hjælp af Huddle.

Teambuildings aktiviteter:

Start ud ved at have hvert holdmedlem hemmeligt skrive ned to sandheder om sig selv og en løgn på et lille stykke papir – åbenbar ikke for nogen, hvad du skrev ned! Når hver person har gennemført dette trin, skal du tillade 10-15 minutter til åben samtale – ligesom et cocktailparty – hvor alle quizser hinanden om deres tre spørgsmål. Tanken er at overbevise andre om, at din løgn faktisk er en sandhed, mens du på den anden side forsøger at gætte andres sandheder / løgne ved at stille dem spørgsmål. Ikke afslør dine sandheder eller lyver for nogen – selvom flertallet af kontoret allerede har regnet ud! Efter samtaleperioden samles i en cirkel, og en efter en gentager hver af dine tre udsagn og har gruppestemningen om, hvilken en de mener er løgnen. Du kan spille dette spil konkurrencedygtigt og tildele point for hver løgn du gætter eller for at stoppe andre spillere på din egen løgn. Dette spil hjælper med at opmuntre til bedre kommunikation på kontoret, og det giver dig mulighed for at kende dine kollegaer bedre.

Teambuilding er godt at få prøvet

Dette er en fremragende isbryderaktivitet, der er perfekt til små grupper og store grupper. Begynd med at bede hver deltager om at lukke øjnene i et minut og overveje de bedste øjeblikke i deres liv. Dette kan omfatte øjeblikke, de har haft alene, de har delt med familie eller venner; disse øjeblikke kan vedrøre professionelle succeser, personlige åbenbaringer eller spændende livsoplevelser. Efter at deltagerne har haft et øjeblik at løbe gennem højdepunkter i deres liv, informere dem om, at deres søgning efter højdepunkter er ved at blive indsnævret. Hvis du holder øjnene lukkede, skal du bede hver deltager om at tage et øjeblik for at bestemme, hvilke 30 sekunder af deres liv de ville ønske at genoplive, hvis de kun havde tredive sekunder tilbage i deres liv. Den første del af aktiviteten gør det muligt for deltagerne at reflektere over deres liv, mens den anden del (som vi diskuterer om et øjeblik) gør det muligt for dem at kende deres kollegaer mere intimt. Den anden del af spillet er “review” sektionen. Aktivitetslederen beder hver enkelt deltager hvad deres 30 sekunder medførte, og hvorfor de valgte det, hvilket vil give deltagerne mulighed for at få en fornemmelse for hinandens lidenskaber, kærlighed og personligheder.