arktisk hotel grønland

Hotel Grønland er et hit

Slap af i en bungalow i Ilimanaq Lodge, placeret ved vandkanten med 5-stjernede hotel med udsigter over flydende isbjerge! Derudover kan du nyde din ferie tæt på Ilulissat med den gode samvittighed, som du giver tilbage til samfundet. Hele dette projekt tænker på et lokalt element, uanset om du spiser lækker mad i den ældste bygning i byen eller styres af en lokal omkring området.

Forestil dig en luksuriøs safari stil lejr i ørkenen Østgrønland, lige ved isen. Ikke langt fra den fjerntliggende bosætning af Tiilerilaaq, er dette her, hvor hotel Natural Habitat Adventures ‘gæster får en unik naturoplevelse langt væk fra det hele, men med de moderne bekvemmeligheder, man ikke ville forvente, såsom kokkens mad og varme brusere.

Hvis du er interesseret i at bo i en igloo (fordi det er sådan, hvordan den canadiske Inuit plejede at vinde), tilbyder Hotel Arctic i Ilulissat en mere komfortabel, mindre isagtig version af de runde boliger.

Du bliver ikke omsluttet i sne og is, selv om du vil sove tæt ved vandkanten med udsigt over den imponerende isbjergefyldte Diskobugten. Du kan bestille en to-personers hotel iglo mellem maj og oktober.

Hvor er de gode hoteller på grønland

Muligvis Grønlands mest berømte kalvende gletscher, Eqip Sermia, er en god 80 kilometer sejltur fra byen Ilulissat. Sove på Glacier Lodge Eqi, beliggende nær gletscheren og 100 meter over havets overflade. De fleste tilbyder panoramaudsigt over gletsjeren.

De soldrevne ‘Comfort lodges’ hotel tilbyder grundlæggende funktioner som et badeværelse og gulvvarme – temmelig luksuriøst, når du overvejer, hvor dybt i naturen du rent faktisk er!

Hvilken bedre måde at opleve rå grønlandsk natur på end at tælle i Kangerlussuaq backcountry på is? Camp Ice Cap er en unik oplevelse, hvor du vil vågne op til det grønlandske isark, med ingen andre omkring dig undtagen for dine ledsagere.

Tag en vandretur med kramper på is den følgende dag med vejledning fra en erfaren tour guide.

.. at du kan spare penge på dit fly ved at udvide din rejse med en mellemlanding i Kangerlussuaq?

Gyldigt mellem byerne Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og København tilbyder Air Greenland billigere billetter til overnatning i Kangerlussuaq.

Igaliku er kendt for sine forholdsvis grønne græsgange, fårgårde, stenhuse og norske arv, og er en charmerende landsby i Sydgrønland. Ved eventuelle fjernbetjeninger har fællesskabet en stabil befolkning på knap 30 indbyggere. Du kan prøve det langsomme liv her, mens du udforsker og vandrer i disse idylliske omgivelser. I slutningen af ​​dagen finder du pusterum i Igaliku Country Hotel’s hyggelige træhytter.

Hvad tilbydes der af faciliteter på hoteller i Grønland 

For dem med stærke havben og en tørst at rejse ‘den oprindelige måde’, vil du sandsynligvis blive trukket til Sarfaq Ittuk. Så besøg vores arktisk hotel grønland

Grønlands stærke kystfærge er en primær transportform mellem vestkysten af ​​Qaqortoq i syd til Ilulissat i nord.

Hvis du har lyst til at mødes med andre passagerer, skal du vælge den åbne sovesofa, kaldet en sofa eller for mere komfort og privatliv mellem hval- og is beskytningstid, vælg den private hytte. Om sommeren kan du tilmelde dig en lokal guide til korte ture i opkaldsmålene.

Inuk Hostels er stadig en af ​​Nuuks bedst bevarede hemmeligheder (du kan ikke finde meget information om det på TripAdvisor)! Selvom byens centrum ligger kun 10 minutters bustur væk, vil du føle at du har snuble ind i et uberørt stykke paradis, der ligger på rå kystlinje og fantastisk fjordudsigt. Hytterne er inspireret af traditionelle grønlandske torv hytter, lige med hjemlige streger af fåreskind og sælskind.